Ett annat populärt val av gåvokort

”Joyful giftcard” är ett populärt val av gåvokort av New Waves Group. Korten beställs enkelt på joyfulgiftcard.com och sedan levereras korten inom kort till din adress. Skillnaden med detta gåvokort gentemot många andra är att här får man inloggningsuppgifter på sitt gåvokort som man sedan använder för att logga in på dingava.se. På denna webbsida väljer man sedan själv vad man vill ha utifrån det breda sortimentet bestående av minst 170 olika artiklar. Sedan skickas produkten eller gåvan hem till mottagaren. Detta är med andra ord ett väldigt snabbt och enkelt sätt att ge bort ett gåvokort.

Vad man kan välja på?

Om man får ett Joyful GiKosta Bodaftcard så har man en hel del möjligheter till produkter att välja på. Kosta Boda är ett utav varumärkena som man kan välja på. Deras färgstarka, modiga, underfundiga och ibland provocerande glasprodukter sticker verkligen ut på denna marknad. Kosta Boda står för sann passion när det gäller förfinande av teknik och känsla ända sedan 1742 i hjärtat av Smålands skogar.

Sagaform är ett annat märke för heminredning som samarbetar med några av Sveriges främsta formgivare. Dessa formgivare är väldigt insatta i varumärkets kärnvärden ser alltid till att hänga med i trenderna för livsstil och heminredning för att kunna hålla kunderna med förstklassig design.

Craft är ett annat varumärke som Joyful Giftcard innehåller. Craft säljer sportiga produkter och de har alltifrån dam- och herrkläder till cyklar och längdskidor. Varumärket Seger fokuserar också på sport, men med inriktningen tekniskt stickade strumpor och mössor och samarbetar med de framgångsrika idrottarna Jens Byggmark och Anja Pärson

Joyful Giftcard är helt enkelt alternativet för dig som vill beställa gåvokort med stora valmöjligheter! Förutom Kosta Boda, Sagaform, Craft och Seger så finns även varumärken som PROJOB, Orrefors, Kate Lord, Clique Retail, Queen Anne, Texas Bull, Toppoint, PAX och Wilson.