Gåvokort – en fantastisk möjlighet att anpassa julklappen!

Det är alltid ett gissel att välja ”rätt” julklapp till sina anställda. Många olika viljor och smaker ska tillfredsställas för att alla ska bli nöjda. Vissa vill helst ha heminredning så som köksprylar, vissa vill ha textiler så som badrockar eller sportplagg och vissa vill ha tekniska prylar. Inte helt lätt att hitta något som passar alla och man vill helst inte dela upp och handla flertalet olika julklappar med risk för att någon blir utan sin favorit samt att det är krångligt att beställa. Inte den optimala utsikten för ett smidigt julklappsköpande, eller hur?

Men lugn! Det finns en klapp som löser alla problemen ovan, nämligen: Gåvokort! Du delar enkelt ut gåvokorten till dina tänkta mottagare så som kunder och anställda. Med gåvokorten kan sedan mottagaren välja Julklapp utifrån ett stort sortiment med gåvor ur olika kategorier vilket garanterar att de kan hitta något som passar dem. Utan att lyfta ett finger har ni skräddarsytt och gjort julklapparna helt personliga till era mottagare!

Gåvokort fungerar enkelt förklarat lite som ett presentkort. Med kortet kan mottagaren sedan enkelt gå in och välja bland hundratals olika produkter, precis som med ett presentkort i en affär. Läs mer om principen av presentkort på wikipedia.

gåvokort

Gåvokorten är ett bra sätt att göra alla nöjda, slipp lägga pengar på klappar som bara ligger och skräpar och inte gör någon glad. Det vinner ni ingen gunst med! Tycker ni det är lite tråkigt att endast dela ut ett gåvokort och inte en riktig produkt? Inga problem! Med många Gåvokort får ni med en förgåva som ni kan dela ut till mottagaren vid utlämningsstället. Oftast finns det ett antal produkter som ni får välja att ta med som förgåva. Välj en produkt som ni tror passar de flesta så får ni ut maximalt!

Vart handlar vi våra Gåvokort? En av marknadens största leverantörer av Gåvokort är tsreklam.se. De har ett väl utvalt sortiment med de bästa alternativen. Gå in på deras hemsida för att läsa mer eller beställ er julklapp inför högtiderna!

Vilket Gåvokort ska vi välja då? Det finns ett antal som dominerar i branschen och som har ett stort och brett utbud. Till exempel Leif Mannerströms Gåvokort och Joyful Giftcard med varumärken så som Craft, Kosta Boda med mera!