Leif Mannerströms gåvokort

En av de största och mest populära när det kommer till gåvokort är Leif Mannerström. Dessa gåvokort är fyllda med bland annat köksutrustning av hög kvalitet. Köksutrustning är någonting användbart för alla människor vilket gör att dessa gåvor passar i princip alla. Leif Mannerströms gåvokort har 30 stycken produkter att välja mellan i en fin folder och detta levereras i eleganta boxar som dessutom innehåller en utvald bonusgåva. Man kan även beställa andra gåvoboxar med till exempel japanska kniv-set och kokböcker med recept utvalda av Leif Mannerström.

Vem är Leif Mannerström?

Leif Reinhold Mannerström är en svensk krögare som föddes den 17:e mars 1940 i Stockholm. Från år 1994Leif Mannerström till år 2010 så drev han den populära restaurangen ”Sjömagasinet” i Göteborg. Han har bland annat dessutom drivit krogarna Belle Avenue i Göteborg, Golfrestaurangen i Hovås, Johanna i Göteborg, Aquarella på Kanarieöarna, Mannerström & Jansson och Steak. Han är dessutom domare i tv-programmen Sveriges mästerkock och Sveriges yngsta mästerkock. Idag så driver han, tillsammans med Christer Johansson, Restaurang Kometen på Vasagatan i Göteborg. Exempel på några av hans utmärkelser är ”Årets göteborgare” år 2012, Guide Michelin från och med år 1999-2010 och veteran-SM i matlagning år 2000.

Med andra ord är Leif Mannerström en välkänd och respekterad matlagningsexpert vars köksprodukter och kokböcker definitivt är saker att överväga när du funderar på vad för gåvokort du ska ge bort!

Vad kostar gåvokorten?

Leif Mannerströms mest populära gåvokort kostar inte mer än cirka 300 kronor. Oftast är det dessutom så att om du beställer fler så blir det billigare! Leif Mannerströms gåvokort är med andra ord en väldigt bra present att ge bort till dina kunder eller till dina anställda då det är både uppskattat, respekterat, billigt och enkelt! Leveransen går som regel ganska fort och om du beställer någon vecka innan du ska ge bort det så kan du vara ganska säker på att du har dina gåvor i tid.