Profilkläder med tryck – en möjlighet till förnyelse av ert varumärke!

Är ni trötta på er grafiska profil? Kanske har ni haft samma logotype längre än någon på företaget kan minnas, designad i microsoft word i ett förlegat typsnitt. Då är det dags att förnya er med en ny grafisk profil, och inget får ut en ny grafisk profil så pass bra som profilkläder och profilprodukter! Genom att trycka upp nya profilkläder till personalen samt dela ut nyttiga profilprodukter till era kunder så kan ni på ett snabbt sätt sprida er nya logo och profil till ett stort antal mottagare.

Första steget är att ta fram sin nya grafiska profil, kanske har ni egna idéer, kanske vill ni lämna det helt åt en designer. Prata med er utvalda designer, ge dem lite direktiv i form av ledord ert företag jobbar efter och om ni önskar hålla några specifika färger eller symboler i er profil. Be er designer ta fram några förslag som ni får ta ställning till. En bra idé är att fråga er profilleverantör om de kan ta fram några passande förslag. Oftast är de betydligt billigare att använda till designuppdrag då de ser förtjänsten på profilprodukterna och profilkläderna som sin egentliga vinst. Oftast har de riktigt duktiga designers jobbandes för sig, speciellt nätföretagen som säljer online, detta då de måste arbeta mycket digitalt och skapa bildskisser för godkännande till alla sina kunder. Det skapar ett stort kunnande om design.

profilkläder

En av de bästa profilföretagen online är Printoz.se profilkläder, de har profilkläder och profilprodukter och kan utföra design åt er om ni är ute efter en ny grafisk profil och logotype. VId enkla loggor gör dem det oftast kostnadsfritt när ni även lägger order på profilkläder och profilprodukter.

När ni fått er nya grafiska profil designad är det dags att välja profilkläder och profilprodukter. För att välja rätt och få ut maximalt av era profilprodukter är det viktigt att ni tänker på vilka problem ni kan lösa bland era mottagare med en produkt. Oftast har olika branscher olika problem som är uppskattade om ni kan lösa åt dem. Sen finns det även universala problem som alla människor har som ni kan hjälpa till med. Exempel på uppskattade gåvor som funkar att dela ut till ”alla” är pennor med tryck, mössor, isskrapor, muggar och paraplyer.