Säsongsbaserade gåvokort

Om man ska ge bort ett gåvokort till sina anställda eller till sina kunder så är det konstaterat att det finns ett hav av valmöjligheter. Det är även konstaterat att eftertanke, originalitet och överraskning är tre nyckelord för att få en bra effekt av sina gåvor. En annan, kanske självklar, aspekt av det hela är säsong och årstid. Är gåvokorten en julklapp eller en present av tacksamhet för väl utfört arbete? Är gåvokorten en present inför ett sommaruppehåll? Är det kanske inför sportlovet som du vill göra något fint för de som jobbar för dig?

Inför julen

Inför juluppehållet så bör du ge bort något som har med jul att göra. Här finns det oändligt med möjligheter. Gåvokort med produkter med julig design såsom ljuslyktor, prydnader, julpynt med mera har en fin effekt och visar att du önskar personen en trevlig jul. Låter det svårt? Lyckligtvis finns det en hel drös av skräddarsydda gåvokort ute på marknaden som är till för att ges bort i just julklapp.

Inför sommaren

Sommaren närmarSummer sig och folk ser kanske fram emot semester, sol och bad. Gåvokort med resecheckar kan vara väldigt uppskattat! Eller varför inte gåvokort med sportiga accessoarer och kläder inför den lättklädda promenaden eller besöket till stranden i Spanien? Kanske en fotboll eller ett tennisracket kan vara av nytta för vissa. Det finns mycket skräddarsydda gåvokort för just sportiga produkter för sommaren.

Om man ger bort någonting som passar årstiden och säsongen så visar man att man har tänkt till. Omtanken är en av de viktigaste ingredienserna till en lyckad gåva med en önskad effekt. Glöm inte att mottagaren av gåvan bör känna att den har nytta av vad den får, att du bryr dig om personen och att du faktiskt har lagt ner tid och eftertanke på det som du ger bort.