Unika gåvokort kan ha fin effekt

Om man vill ge bort det perfekta gåvokortet till sina anställda, där man inte bara vill visa att man bryr sig och därmed få uppskattning tillbaka, utan man vill ha maximal effekt på handlingen så kan man försöka hitta ett gåvokort som verkligen sticker ut ifrån alla andra. Vad händer om man ger bort något unikt? Ett resultat av detta är ju att man verkligen visar eftertanke eftersom man har lagt ner tid på att hitta något som många andra inte har hittat och som anställd får man något som inte alla andra får på alla andra arbetsplatser. Denna handling kan få personen att känna sig speciell och högt värderad, särskilt om gåvan är av stor nytta för mottagaren. Om mottagaren både har stor användning för en produkt och om den känner sig högt värderad så är det upplagt för det perfekta resultatet av att ge bort ett gåvokort.

Vad finns det för unika gåvokort?

Ett av de bästa sätten att hitta unika gåvokort på är att söka sig till lokala småföretag där väldigt få personer och företag beställer sina gåvokort. Sök på internet och kontakta företagen uniquesom verkar små och som inte dyker upp som första resultat i listorna. Precis som i alla utgivningar av gåvor och presenter så gäller det dessutom att man har lite fantasi och att man är lite kreativ. Varför inte blanda två olika gåvokort för att skapa en unik kombination? Eller varför inte beställa ett gåvokort och sedan lägga till din personliga ”touch” i form av en hälsning eller en liten sidopresent tillsammans med gåvokortet?

Vad man också kan tänka på om man vill att gåvan ska vara unik och speciell är att inte ge bort något som mottagaren förväntar sig. Om de får något som verkligen överraskar dem så har du ”halva inne”, oavsett vad gåvan innehåller, då överraskningar i sig är något som de flesta tycker om och uppskattar.