HA FÖRETAGSGÅVAN TILL ERA ANSTÄLLDA KLAR PÅ 5 MINUTER!
Enkelt
Alltid uppskattade gåvor
Prisgaranti

Företagspresenter

Hur fungerar gåvokort?

1

Enkelt Val

Välj det gåvokort och förgåva som passar era tänkta mottagare

2

Smidig Utdelning

Vi levererar gåvokort och förgåvor till er som ni sedan delar ut till personal eller kunder

3

Snabb Hemleverans

Mottagaren väljer önskad Huvudgåva online som levereras direkt hem dem!

Prisgaranti*, vi håller Sveriges bästa priser!

*Hitta ni ett bättre pris matchar och sänker vi det priset.

Ett urval av produkter

Prisgaranti*, vi håller Sveriges bästa priser!

*Hitta ni ett bättre pris matchar och sänker vi det priset.

...

Företagspresenter

Är ni ute efter företagsgåvor och presenter? Då är gåvokort ett utmärkt alternativ. Kanske vill ni ge bort en gåva till era anställda eller tacka era största kunder för året som gått?

Det finns många skäl till att ge bort presenter och gåvor, och genom att handla gåvokort gör ni processen snabb och smidig! Många av varorna man kan välja via sitt gåvokort är exklusiva köksprodukter med lyxkänsla eller fina inredningsobjekt som imponerar lika mycket på er personal som en chef hos en samarbetspartner, så det kan ges bort till många olika målgrupper.

Företagspresenter och liknande gåvor är ett perfekt sätt att stärka bandet till era kunder, anställda och andra personer som är viktiga för eran verksamhet. De delas ofta ut i samband med jul- eller sommarledighet, men dom kan lika gärna delas ut för att fira ett jubileum, ett försäljningsrekord eller någon stor förbättring inom verksamheten.

Priser

Företagsgåvor är ofta en prisfråga. Hur mycket vill man egentligen lägga på sina gåvor? Naturligtvis så kan prisbilden anpassas efter målgruppen, ofta investerar man mer i sin personal än sina största kunder och samarbetspartners. Lyckligtvis finns många gåvokort i flera olika prisnivåer, så att alla mottagare får en lagom gåva.

Vissa typer av gåvor kan dessutom vara skattefria, detta är främst julklappar och jubileumsgåvor när företaget firar 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum. Ifall ni är nära något av dessa årtal eller helt enkelt ska ge bort gåvan som en julklapp så kan det vara värt att läsa mer om detta på skatteverkets hemsida.

Enkelt att dela ut

Med gåvokort kunde det inte vara enklare att dela ut presenter till sina anställda. Ni väljer helt enkelt ut vilket gåvokort ni ska ha, antal gåvokort, förgåva och så lägger ni en beställning!

Inom kort dyker korten upp hos er och ni kan antingen dela ut dom omedelbart eller vänta på det perfekta tillfället. Kanske ska ni fira något rekord som ni inte riktigt vet när det sker? Då kan det vara bra att beställa gåvokorten så snart som möjligt. Alla gåvokorten har en giltighetstid på flera månader.

När gåvokorten sedan delas ut behöver mottagarna enbart slå in en unik kod (som står på gåvokortet) på en hemsida, välja ut en gåva samt ange en leveransadress. Detta kan dom göra i mobilen under lunchrasten eller i lugn och ro i hemmet.

Sedan fungerar det som vilken leverans som helst, dom får ett SMS när gåvan är framme vid ett postombud. Snabbt och smidigt för bägge parter! Detta gör gåvokort till ett utmärkt sätt att dela ut företagsgåvor till er personal, största kunder eller samarbetspartners.

Så vad väntar ni på? Jämför de olika gåvokorten och lägg sedan en beställning redan idag! Som företagare så förtjänar ni ett enkelt sätt att visa uppskattning till personerna som betyder mest för er verksamhet!

företagspresenter

 

 

Hitta den perfekta gåvan till alla

Ni som har köpt in gåvor för olika högtider till kunder och anställda vet hur tidskrävande och svårt det kan vara att hitta rätt gåva. Du ska försöka hitta något som kan passa alla eller en gåva till varje person som ändå har samma värde.

När man väljer en företagspresent till alla så riskerar det att bli något som endast samlar damm i en garderob eller hamnar på en ”köp och sälj” sida för en struntsumma. Det känns lite bortkastat och mottagaren kommer inte att bli så glada som ni hoppats på.

Med ett gåvokort löses alla dessa problem direkt. Det är otroligt enkelt och snabbt att inhandla och du får köpt alla företagspresenter på en gång. Sen kommer det bästa av allt! Då varje person själva får välja sin gåva med ett gåvokort så får alla den perfekta företagspresenten.

Ge bort företagspresenter till kunder och anställda

Att ge exempelvis julklappar till sina anställda är väldigt vanligt och en del ger även företagspresenter till sina kunder eller partners. Det finns däremot regler för vad man får ge bort till anställda och framför allt till sina kunder. Ger man en företagspresent som har ett för högt värde till sina kunder kan det nämligen ses som en muta.

Till anställda handlar beloppet man köper sina företagspresenter för om du kan ta det skattefritt eller om det ses som en förmån för den anställde, dvs att denna ska beskattas som lön. Håller du dig inom skatteverkets ramar för skattefria gåvor så är det inga problem att handla företagspresenter skattefritt till dina anställda.

Det är även viktigt att gåvan inte är rena pengar eller ett presentkort som kan bytas mot pengar. Då är det inte längre en skattefri gåva. Ett gåvokort kan inte bytas mot pengar och uppfyller därmed dessa krav.

På skatteverket kan du läsa aktuella regler för vad du får ge för företagspresenter till kunder och anställda.