HA FÖRETAGSGÅVAN TILL ERA ANSTÄLLDA KLAR PÅ 5 MINUTER!
Enkelt
Alltid uppskattade gåvor
Prisgaranti

Julgåvor

Prisgaranti*, vi håller Sveriges bästa priser!

*Hitta ni ett bättre pris matchar och sänker vi det priset.

Ett urval av produkter

Prisgaranti*, vi håller Sveriges bästa priser!

*Hitta ni ett bättre pris matchar och sänker vi det priset.

...

Julgåvor

Är ni en företagare eller ansvarig som är ute efter julgåvor? Då har ni hittat rätt! Gåvokort är det perfekta sättet att ge bort julgåvor. Dels får ni mer för pengarna eftersom ni får en mängdrabatt som ni sällan får i detaljhandeln, men gåvan även skattefri om värdet max är 360 kr, ex moms.

Som ni ser är många gåvokort prissatta så att dom faller precis under denna nivå. För mer detaljerad och dagsaktuell info hänvisar vi såklart till skatteverkets hemsida. 360 kr ex moms är dessutom en ganska lagom prisnivå för en julgåva, som passar både småföretagare och stora verksamheter.

Såklart finns det gåvokort i flera prisnivåer, så att ni kan hitta en nivå som passar er!

Stor valfrihet med Gåvokort som julgåva

Många mottagare föredrar även gåvokort över traditionella gåvor. Hur god tanken än är så är det väldigt svårt att hitta en gåva som passar alla eller ens de flesta. Somliga kanske älskar alla laga mat medans andra hellre vill ha lyktor eller stiliga behållare för värmeljus.

Genom att välja gåvokort som er julgåva får alla det dem vill ha. Ni kan t.o.m. blanda gåvokort och få ännu större variation så får alla börja med att välja det gåvokort som passar dem bäst. Många gåvokort har en särskild stil och ett tema, samt en kändis som varit med i framtagandet av gåvorna. Vilken kändisdesign skulle ni vilja säga att ni ha hemma?

Julgåvor med tryck

På denna hemsida säljer vi inte julgåvor med tryck, men om ni är intresserade av att ha er logotyp på en gåva så är ni varmt välkomna att kontakta oss med era önskemål. Eftersom det går att trycka på nästan vad som helst idag (kläder, elektronik, m.m.) så finns det mycket att välja mellan.

Detta kan vara ett bra alternativ ifall ni exempelvis vill ge bort en mindre julgåva till alla kunder som lägger en beställning under december månad eller vill ge bort något till alla som besöker era lokaler.

Ifall ni vill ge bort en tryckt julgåva är det bra att vara ute i god tid, eftersom leveranstiden ofta är ungefär 3 veckor. Julgåvor behöver inte bara ges bort till personalen, mindre gåvor kan även ges bort till era kunder eller medlemmar ifall ni är en förening av något slag.

Julkort med logotyp

Dock så utgår vi att ni är ute efter gåvokort eftersom ni är inne på denna hemsida! Även där finns det möjlighet att få med er logotyp.

Kanske vill ni att gåvokortet skickas tillsammans med ett tackbrev som har er logotyp på sig? Vill ni ha er logotyp tryckt på själva gåvokortet? Ifall ni vill ha något utöver det extra är det bara att skicka ett mejl med era önskemål så kontrollerar vi om det ni vill ha är möjligt och till vilket pris.

Att ge bort gåvokort som julgåvor är verkligen en enkel och smidigt lösning som passar alla typer av verksamheter. Ifall ni är utspridda över hela landet eller helt enkelt har lite svårt att samla hela personalen för en gemensam utdelning av gåvor så gör gåvokort det enkelt som företag att ge bort julgåvor.

Leverans direkt till mottagaren

Det går även att skicka gåvokorten till varje anställd:s privatadress. Visst vore det en rolig överraskning, när man kommer hem från årets sista arbetsdag,  att det ligger ett gåvokort i brevlådan? Det enda vi behöver från er ifall detta låter intressant är ett excelark med alla namn och adresser, kontakta oss för mer detaljer!

Sist men inte minst så brukar gåvokort som julgåva även uppskattas varmt av mottagarna själva! Dom får välja något som passar dom, det är inte alla som vill ha en klassisk julgåva just runt jul. Kanske vill dom ha någon sommar- eller vårprodukt? När det är som kallast och mörkast kan man behöva något som man kan se fram emot och längta att få nytta av.

julgåvor