HA JULGÅVAN TILL ERA ANSTÄLLDA KLAR PÅ 5 MINUTER!
Enkelt
Alltid uppskattade gåvor
Prisgaranti

Om oss

Gåvokort.net drivs och ägs av Ragnarsson & Kindberg Reklam AB (org.nr 556630-5297). Vi är triple aAa ratade av Bisnode.

Vi har mångårig erfarenhet av att leverera gåvokort till våra kunder i både stora och små kvantiteter. Kontakta oss idag så hjälper vi er med ert inköp!

Besöksadress:
Asphomsvägen 14
702 27 Örebro


Kontakt och frågor

kontakt@gavokort.net

019-12 34 90


Villkor

Gåvokort.net (Ragnarsson & Kindberg Reklam AB) tillgodoser alltid våra kunders önskemål i största möjliga mån. Här finner du de villkor vi arbetar efter.

Priser
Priser på hemsidan är angivna i svenska kronor (SEK). Priser är angivna exklusive moms. Priser gäller tills vidare och kan närsomhelst ändras på hemsidan, skickad offert gäller i en (1) vecka. Vi arbetar alltid hårt för att alla våra priser ska vara korrekta, men förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett pris om felskrivning skulle förekomma.

Betalningsvillkor
30 dagar netto eller enligt överenskommelse. Om kunds kreditvärdighet bedöms som icke tillfredsställande så är betalningsalternativen förskott via betalkort eller bankgiro. Leveranstid är vid förskottsbetalning f.o.m. betalning och ej godkänd korrektur. Vi levererar endast till företag.

Produkter
Produktbild på hemsidan återger produkten så utförligt som möjligt. Bilderna kan dock ha små avvikelser mot verkligheten p.g.a. skärminställningar.

Leverans
Leverans från Gåvokort.net till kund ingår. Gåvokort.net ansvarar ej för förseningar hos tredjepart så som leveransföretag. Kund ansvarar för att uppge korrekt leveransadress, portkod och övrig info som behövs för att leverans ska kunna ske. Kund ansvarar för att adressen är bemannad och att de kan ta emot varorna under kontorstid. Om så ej sker kan kund komma att debiteras extra speditörskostnader.

Returer Gåvokort och Förgåvor
Ej returbara.

Reklamationer
Reklamationer ska meddelas kundtjänst senast tre (3) dagar efter varans mottagande. Vid godkända reklamationer utförs ersättningsleverans. Köparen kan inte åberopa att varan är felaktig om han inte inom angivna tidsfrister lämnar säljaren meddelande om felet (reklamation). Fel som märkts eller borde ha märkts när varan mottogs av köparen eller av denne anvisad mottagare, skall reklameras inom tre (3) dagar och i förekommande fall innan varan bearbetats. I annat fall skall fel reklameras inom skälig tid efter det att felet upptäckts eller borde ha upptäckts eller annars kommit till köparens kännedom genom reklamation från tredje part. Reklameras inte felaktigheter inom två månader från varans mottagande, förloras reklamationsrätten.

Lägsta pris garanti
Vi strävar alltid efter att hålla lägsta möjliga pris på alla våra produkter. I och med våra fördelaktiga leverantörsavtal kan vi hålla marknadens bästa priser. Om ni hittar varan till ett lägre pris någon annanstans så kommer vi att erbjuda den till ett lägre pris.
Lägsta pris garantin gäller för identiska varor som erbjuds på den svenska marknaden i samma antal, publicerade på webbshop eller i katalog till ordinarie pris (ej reor eller kampanjer). Lägre pris ska styrkas med kopia innan beställning och kan ej krävas i efterhand.