HA FÖRETAGSGÅVAN TILL ERA ANSTÄLLDA KLAR PÅ 5 MINUTER!
Enkelt
Alltid uppskattade gåvor
Prisgaranti

Att tänka på vid inköp av gåvokort

Att tänka på

Gåvokort är en enkel och uppskattad gåva till anställda. För dig som ska köpa in gåvokort till de anställda är det ett enkelt inköp. Du beställer lätt online och du kan köpa alla dina gåvor på samma ställe. Då mottagaren själv väljer gåva med ett gåvokort kan du köp likadana gåvokort till alla anställda. På så sätt är alla julklappar, sommargåvor eller påskpresenter fixade på en och samma gång.

Önskar man få sina gåvokort personliga så tar leveransen längre tid och då är det bra att vara ute i god tid med att beställa.

När måste vi beställa gåvokort senast?

Det är svårt att säga en viss tid när ni behöver beställa era gåvokort senast då det beror på vilket gåvokort, med eller utan bonusgåva, digitalt eller fysiskt samt om ni ska ha ett personligt kort. Generellt säger vi däremot alltid att beställa i så god tid man kan. Framförallt om man ska beställa gåvokort som julklappar då det kan bli längre leveranstider närmare jul på grund av många paketleveranser.

Gåvokort utan personlig hälsning skickas vanligen inom 1-2 dagar efter beställning och leveranstiden är vanligtvis en till ett par dagar beroende på var i landet man bor. Önskar man få sina gåvokort med personlig hälsning ska dessa tryckas upp speciellt för er vilket gör att leveranstiden blir avsevärt längre. Leveranstiden kan variera beroende på hur mycket tryckeriet har att göra. Har ni ett datum när ni senast behöver era gåvokort är det säkrast att kontakta oss innan för att dubbelkolla att de hinner komma fram i tid.

Personlig hälsning

I de flesta av gåvokorten i vårt sortiment kan man få en personlig hälsning. Detta innebär att ni får möjlighet att skriva en kort hälsning till mottagarna. Gör man inte detta så står inget i kortet förutom generell information om hur man löser in sitt gåvokort. Ni kan även på en del gåvokort välja att lägga till er logga och även göra sidan där mottagaren hämtar sin gåva personlig.

En extra kostnad kan tas för att lägga till denna tjänst och ni behöver även beställa ett minimum av antal gåvokort. Vad som gäller i form av pris och minsta antal kan ni läsa om på varje produktsida. Är ni osäkra eller inte hittar informationen på ert önskade gåvokort är ni välkomna att kontakta oss.

Leverans av gåvokort

En annan viktig del att ta ställning till när ni ska beställa gåvokort är hur ni vill att de ska levereras. Många av våra gåvokort går att få i digital eller fysisk form. Det vill säga att ni kan välja att skicka ut gåvokorten per email, sms eller som ett fysiskt kort. Vid utskick per email eller sms får man alltid lägga till en personlig hälsning om man önskar.

Gåvokort som kommer med en bonusgåva skickas fysiskt med posten. När man väljer fysiska gåvokort skickas dessa vanligen till en adress, exempelvis ert kontor.

Leveranstiden kan skilja sig åt dels mellan de olika alternativen hur man vill att ens gåvokort ska levereras och när i tiden ni beställer. När man beställer digitala gåvokort kan man välja vilken dag de ska skickas ut till alla anställda. Det ni behöver för en digital leverans är en fil med allas email eller telefonnummer.

Lösa in gåvokort

Efter att ni har delat ut era gåvokort är det dags för mottagarna att lösa in sina kort. Detta gör de genom att gå till den webbadress som anges i deras gåvokort. I varje kort står det en unik kod som mottagaren sedan använder för att logga in på webbadressen. Här kan mottagaren sedan välja vilken gåva de önskar och denna skickas till deras utlämningsställe.