HA FÖRETAGSGÅVAN TILL ERA ANSTÄLLDA KLAR PÅ 5 MINUTER!
Enkelt
Alltid uppskattade gåvor
Prisgaranti

Ge bort en upplevelse med Supékort

supékort

Upplevelser är något som alla uppskattar och som sätter guldkant på tillvaron samt är ett skönt avbrott från vardagens inrutade tillvaro.

Bäst är kanske tiden inför en rolig eller avkopplande planerad upplevelse av något slag, då har man något att se fram emot!

Att laga till något hemma i köket utöver det vanliga där man noga planerar vilka råvaror man ska inhandla och prövar ett nytt recept är alltid kul och spännande. Låt det ta tid och njut av stunden!

Vardagslyx kan också vara fina upplevelser som en skön grillkväll i trädgården med en fin köttbit på grillen eller hemmagjorda hamburgare av högrev, kanske med egna odlade grönsaker till?

En välplanerad lunch med kallrökt lax, nykokt färskpotatis och hemgjord Romsås som tillsammans med hembakad bröd blir till en alldeles särskild fin upplevelse.

En go fika hemma med fint uppdukade Tekoppar med färskt bröd smör och goda marmelader som serveras med fina ostar.

Nya fräscha köksprylar och produkter i hemmet gör dessa stunder till en extra fin upplevelse. Men det är inte alltid man har tid eller ork att handla dessa, speciellt om man inte har ett större intresse för inredning.

Då är det perfekt att få ett Supékort där man kan välja och vraka och enkelt klicka hem några av alla dessa fantastiska produkter! Dela ut Supekort till era anställda som julgåva eller sommarpresent och det kommer uppskattas stort!

Nya inredningsdetaljer som vaser, keramik och köksprodukter så som nyslipade knivar och skärbrädor skapar en fin känsla hemma hos dig, speciellt under ovan nämnda stunder.

Upplevelser är en väldigt positiv del av livet och de kan även skapas med små medel om man vill det.

Med gåvokort Supékort kan du ge bort fina upplevelser till din personal och era kunder, med kortet finns ett välsorterat utbud av kvalitetsprodukter att välja mellan!