HA FÖRETAGSGÅVAN TILL ERA ANSTÄLLDA KLAR PÅ 5 MINUTER!
Enkelt
Alltid uppskattade gåvor
Prisgaranti

Nya fräscha saker till sommaren med Vinga gåvokort

vinga gåvokort regal

Nu är sommaren här, solen skiner och man har bättre förutsättningar att vara utomhus där man kan njuta av värmen. 

Att sitta i trädgården, på ett café eller bara på balkongen i fint väder är ett skönt nöje som skapar positiva känslor och njutning.

Sköna dofter av blommor sprids och man kan lukta på allsköns växter som frodas i solljuset. Picknikar och utflykter i grönskan blir fina inslag i vardagen tillsammans med familj och vänner.

Allt känns som en nystart och det är långt till nästa höst och vinter, nu får man passa på att tillvara ta på soliga dagar!

Olika produkter så som termosar, filtar, ryggsäckar plockas fram, saker som slits ut ganska fort och som blekts i solen. I hemmet byter man dukar och gardiner, kanske nya kuddar till utemöblerna för att skapa en en fräsch känsla.

En ny filt till picknikarna känns skönt att ha och en ny termos som är tät och håller drycken varm längre.

Ett par nya ryggsäckar till dig själv och dina närmsta för utflykter i naturen i sommar.

Grillsäsongen behöver planeras och lite nya fräscha grilltillbehör som är rena gör dina kvällar ute i trädgården trevligare. Nya badlakan med snygg design och färg är roligare att plocka fram vid sjöar i gräset.

Om du tycker om vackra och funktionella saker är Vinga of Sweden något för dig, deras grilltillbehör med förkläden, grillbestick och andra praktiska saker sätter pricken över i:et på dina middagar i trädgården.

Vinga of Swedens snygga vattenflaskor är praktiska bra att ha grejor på bilfärder, resor eller cykelturer. Planerar du ett aktivt liv utomhus i sommar så förse dig med nya fräscha saker som höjer dina upplevelser och underlättar vardagen praktiskt.

Så dela ut Vinga Gåvokort Regal till era anställda och kunder, fungerar perfekt som sommargåva!