HA FÖRETAGSGÅVAN TILL ERA ANSTÄLLDA KLAR PÅ 5 MINUTER!
Enkelt
Alltid uppskattade gåvor
Prisgaranti

Sätt guldkant på dina anställdas sommar

supekort summer

Alla blir vi glada av överraskningar i form av presenter, både att få och att dela ut. Till både anställda och sina nära och kära.

Att ses som generös är något  som vi förknippar med något positivt och det är en egenskap som de flesta eftersträvar att ha, både som personer men även som företag. Hur vill ni att ert företag upplevs av era anställda?

En sommarpresent behöver oftast inte kosta mer än en timlön, men ger väldigt mycket goodwill för företaget i de anställdas ögon.

Se till att era anställda känner sig uppskattade – det är enkelt!

De flesta av oss vill känna uppskattning och kanske känna sig speciell inför någon eller känna att man faktiskt existerar, då kan en sommarpresent lysa upp tillvaron!

Vissa av oss kanske är mindre känslosamma och glömmer bort att skänka uppskattning och gåvor till våra nära och kära vilket kanske kan försämra stämningen. Glöm inte bort era anställda, gör det till en rutin att dela ut både sommar- och julgåva. Det är ett så enkelt och kostnadseffektivt sätt att hålla en god stämning.

Gör det till en tradition

Till sommarsemestern har många företag en fin tradition att skänka gåvor till kollegor och anställda. Sommarpresenten är verkligen ett bra sätt att visa sin uppskattning och ge en liten belöning till sina lojala hårt arbetande medarbetare.

De materiella kanske inte är det viktigaste utan omtanken om andra är det som räknas. Sommaren kan vara lite ekonomiskt ansträngande för många familjer och då är gåvor ett välkommet inslag. Med ett gåvokort kan de själva välja vad som passar och slipper således lägga sina privata slantar på det!

Med Supékort Summer Gåvokort kan mottagaren välja mellan ett hundratal snyggt designade och praktiska produkter. Så ett sätt att verkligen sätta guldkant på dina anställdas sommar är att skänka ett Gåvokort som de har en stor nytta av.

Nya tillbehör till sommarens sköna grillkvällar eller nytt porslin till härliga middagar utomhus skapar förutsättningar för många trevliga stunder i solen, trevlig sommar!

Studentskyltar

Något som även hör sommaren till är Studenten, se till att de ur personalen som har barn som tar studenten inte glömmer av att inhandla studentskylt i tid!