HA FÖRETAGSGÅVAN TILL ERA ANSTÄLLDA KLAR PÅ 5 MINUTER!
Enkelt
Alltid uppskattade gåvor
Prisgaranti

Det nya gåvokortet för matlagningsfantasten

markus aujalays gåvokort

Tidigare hade vi Mannerströms gåvokort för alla matlagningsfantaster vilket var ett väldigt populärt och uppskattat gåvokort. Nu har vi ett nytt gåvokort med TV-kocken Markus Aujalay. Gåvokortet Markus Aujalay blev en storsäljare under 2021!

Läs mer och beställ Markus Aujalays Gåvokort här!

Självklart behöver man inte vara någon mästerkock för att uppskatta att få ett gåvokort från Markus Aujalay. Produkterna går alldeles utmärkt att användas även av vardagskocken.

Även de som inte gillar att laga mat måste ju göra det ibland. Med fina produkter av hög kvalitet i köket så kanske till och med den där tråkiga vardagsmaten blir roligare.

När ni köper Markus Aujalay gåvokort får mottagaren välja mellan över 70 stycken kvalitativa matlagningsprodukter som är exklusivt utvalda av Markus Aujalay själv. Flera av produkterna bär Markus Aujalays namn och logo.

Ge bort ett gåvokort för matlagning

När man ska köpa julklappar, eller annan gåva till många samtidigt vill man gärna hitta produkter som de allra flesta kommer att uppskatta. Ett kök har de allra flesta och laga mat gör alla någon gång. Därför passar köksprodukter som gåva till de allra flesta.

De flesta av oss behöver laga mat vare sig vi gillar det eller inte. Kanske blir det rentav lite roligare att laga den där tråkiga vardagsmaten om vi får använda oss av fina kvalitativa produkter. Det tror vi är orsaken till att vårt gåvokort från Markus Aujalay seglade upp som en av våra absoluta storsäljare under 2021!

Våra kunder har vittnat om nöjda mottagare av detta gåvokort och att de gåvor de valt har varit omtyckta. Vi har märkt genom åren att just matlagningsprodukter i gåvokort alltid är populära som medgåvor eller bonusgåvor, dvs den gåva som ges tillsammans med gåvokortet.

2 gåvor i ett helt enkelt

Förutom de gåvor som mottagaren får välja mellan för sitt gåvokort så ges det med detta gåvokort även en gåva med själva gåvokortet ifall man så vill. Denna gåva kallas för en bonusgåva och det finns olika prisklasser av produkter att välja mellan.

Under säsongen 2021 kunde man välja mellan exempelvis pepparkvarn, kockknivar och en stekpanna att ge som bonusgåva. Beroende på vilken bonusgåva du väljer kostar gåvokortet olika mycket. Oavsett vilken bonusgåva du väljer så är sortimentet med huvudgåvor desamma. Det du betalar mer för är en dyrare bonusgåva och inte för dyrare gåvor som mottagaren sedan väljer bland.

Varför bonusgåva?

En bonusgåva som det kallas med detta gåvokort är den gåva som ges tillsammans med gåvokortet. Varför man väljer en bonusgåva till sitt gåvokort är helt enkelt för att en del tycker att det känns ännu bättre att ge en gåva tillsammans med ett gåvokort istället för att endast ge ett kort. Det gör att det känns mer som att ge en gåva än att endast ge ett gåvokort vid utdelningstillfället.

Andra tycker helt tvärtom att det är enklare att endast ge ett gåvokort utan någon bonusgåva då mottagaren helt och hållet får välja sina gåvor. Vill ni inte ha någon bonusgåva till ert gåvokort kan man välja utan och det finns också många andra gåvokort att välja mellan som även har produkter inom kategorin mat, exempelvis Vinga och Joyful.

Mer info om gåvokort Markus Aujalay

Vill ni veta mer om gåvokort Markus Aujalay och se vilka gåvor och bonusgåvor som finns att välja mellan kan ni hitta det här på vår sida.

För att köpa gåvokort Markus Aujalay väljer ni vilken bonusgåva ni önskar. Det pris ni ser är för den valda bonusgåvan samt ett gåvokort som berättigar mottagaren att välja en av de gåvor som finns i sortimentet. Alla bonusgåvor har samma produkter som gåvor för mottagaren att välja mellan.