HA FÖRETAGSGÅVAN TILL ERA ANSTÄLLDA KLAR PÅ 5 MINUTER!
Enkelt
Alltid uppskattade gåvor
Prisgaranti

Joyful Giftcard – Exklusiva produkter för ditt hem

joyful giftcard

De flesta av oss uppskattar en vacker boendemiljö och en inbjudande heminredning, både för sin egen skull, man spenderar faktiskt majoriteten av sitt liv i sitt hem! Men även för att signalera till sin omgivning att man visar omtanke om sin bostad.

Heminredning är en stor trend och är ett livslångt projekt där man hela tiden kan göra små förbättringar och skapa en vackrare och trivsammare miljö.

Vi hämtar vår inspiration av vänner, inredningsbloggar, tv-program och magasin och antalet platser där vi kan handla prydnadssaker och heminredning verkar bara öka.

En uppsjö av inredningsstilar finns att välja mellan och inget hem är det andra helt likt, en del följer inredningstidningarna slaviskt och andra vill ha en gammaldags klassisk heminredning medans vissa helt går sin egen väg.

Inget är rätt eller fel, det är det som är det fina med heminredning!

Orrefors har tillverkat och designat vackra produkter av glas i över hundra år och har byggt upp ett varumärke som är välkänt över hela världen. I vårt gåvokort Joyful Giftcard som du finner här finner ni en uppsjö av Orrefors-produkter att välja mellan!

Med sin stilrena design som tillverkas av branschens skickligaste yrkesmän som av tradition handblåser produkterna har man lyckats skapa något världs-unikt.

Vid speciella högtider när du verkligen vill fira och njuta av livet till fullo finns Orrefors mycket stilfulla klassiskt designade Champagneglas som med sin perfekta balans förhöjer din fina stund. 

En klassisk vas gjord av slipad kristall skapad av några av världens främsta glasblåsare förgyller din redan vackra inredning och kan leva kvar i generationer i din familj.

I ditt barskåp blir ett par gedigna kvalitétsglas verkligen skillnaden i stunden när du förtär en härlig whiskey sour i goda vänners lag.

Att investera i kvalitét från början lönar sig alltid, man brukar aldrig ångra sig och vacker design i omgivningen förhöjer livskvalitén i de flesta av livets fina stunder!