HA FÖRETAGSGÅVAN TILL ERA ANSTÄLLDA KLAR PÅ 5 MINUTER!
Enkelt
Alltid uppskattade gåvor
Prisgaranti

Bli en mästerkock i köket med Mannerströms gåvokortsprodukter

mannerströms gåvokort

De flesta av oss tycker att det är en trevlig upplevelse att samlas med goda vänner och laga en middag som sedan åtnjuts tillsammans.

Man kanske prövar ett nytt spännande recept med nya sorters råvaror, nya tillagningsmetoder och exotiska matinfluenser där alla tillsammans bidrar med sitt kunnande och skapar en riktigt minnesvärd kväll.

Många av oss är nyfikna och vill uppleva nya smaker och i dagens moderna mediavärld är influenser från alla världens hörn tillgängliga dygnet runt.

Utbudet av restauranger har aldrig någonsin varit så stort och varierat samtidigt som vi spenderar mer tid och pengar på just mat.

Upplevelser av nya smaker som man fått på restaurangen skapar inspiration och man vill gärna försöka fixa till samma resultat hemma, vilket inte alltid är så lätt!

För att skapa bra förutsättningar för dig och dina vänner i köket är bra gedigen kvalitétsutrustning viktig, det blir svårt att få till perfekt stekyta om maten fastnar i pannan!

Är du också estetiskt lagd, en person som uppskattar vackra ting och vill ha det snyggt och fint omkring dig, då är design också en faktor när du väljer köksutrustning.

Leif Mannerströms köksutrustning kombinerar hög kvalitet, vacker design, lång hållbarhet och användarvänlighet framtagen efter en mästare i kökets höga krav.

Hans köksserie är omåttligt populär och produkterna är väl genomtänkta för att höja dig till nästa nivå i köket.

Gåvokort är ett smidigt och uppskattat presentalternativ till exempelvis Julhögtiden till dina medarbetare.

Vi erbjuder Gåvokort där mottagaren själv kan välja produkter från Leif Mannerströms sortiment. Kontakta oss så hjälper vi dig med personlig service eller beställ Mannerströms Gåvokort här direkt!